Sisällöt

×

Golfalueet

Golfpiste Matkaopas Murcia

Golfpiste Matkaopas Murcia

Golfpiste Matkaopas Katalonia

Golfpiste Matkaopas Katalonia

Artikkelit

Paradoresin hotellit mahdollistavat ylellisen majoituselämyksen Espanjan matkalla

Espanjanlainen keittiö herauttaa veden kielelle läpi maakuntien – golfareita hemmotellaan klubiravintoloiden upeilla annoksilla

Lue lisää

Paradoresin hotellit mahdollistavat ylellisen majoituselämyksen Espanjan matkalla

Paradoresin hotellit mahdollistavat ylellisen majoituselämyksen Espanjan matkalla

Ensimmäinen Paradoresin nimeä kantava hotelli avattiin Sierra Gredoksen vuoristomaisemiin vuonna 1928. Lähes sadan vuoden jälkeen niitä on tullut huimasti lisää. Nykyään hotelliverkosto käsittää 97 hotellia Espanjassa ja yhden Portugalissa. Yhteistä kaikille on loistokkuus ja todellista espanjalaista kulttuuria henkivä ilmapiiri, sillä hotellit sijaitsevat usein historiallisissa rakennuksissa.

Paradoresin syntyminen juontaa juurensa Espanjan valtion haluun tukea matkailua koko maassa ja samalla säilyttää jopa 1500-luvulta lähtöisin olevia monumentaalisia rakennuksia. Hotelleita on rakennettu vanhoihin linnoihin, luostareihin ja palatseihin.

Hotellit ovat jaoteltu niiden sijainnin ja olemuksensa perusteella kolmeen ryhmään. Paradoresin hotelleja on uskomattomien luontokohteiden äärellä sekä kaupunkien ykköspaikoilla. Näiden lisäksi historialliset hotellikohteet ovat vielä oma lukunsa.

Parador Alcaniz on linnan ja luostarin yhdistelmä.

Parador Gredos oli ketjun ensimmäinen hotelli

Lähes sadan hotellin joukosta löytyy takuulla itselleen mieluinen vaihtoehto omiin lomasuunnitelmiin sopivaksi. Paradoresit edustavat autenttista ja primitiivistä espanjalaisuutta yhdistettynä nykyajan ylellisyyteen. Majoituskokemus ei jää pelkästään upeisiin hotellihuoneisiin, sillä niiden ympäristöstä löytyy mahdollisuudet monenlaisiin aktiviteetteihin.

Vaelluksesta ja retkeilystä pitävät voivat valita jonkin Paradoresin vuoristoisemmalta alueelta. Museoita koluavien kannattaa yöpyä kaupungin keskeisillä näköalapaikoilla. Paradoreseja löytyy myös golfkenttien lähettyviltä ja onpa muutaman kentän kyljessä sijaitseva hotelli nimeltään Paradores.

Parador de Malaga Golf Club

Malaga on lukeutunut jo vuosia suomalaisten suosikkikohteisiin riippumatta siitä, pelaako golfia vai ei. Suora lentoyhteys, aurinkoinen sää ja turismin näkökulmasta helpot toimintatavat puoltavat Malagaa lomakohteena jatkossakin.

Paradoresin hotelliverkosto ulottuu muun muassa Parador de Malaga Golf Clubin myötä golfkentillekin. Golfin ja erinomaisen majoittumisen yhdistäminen on siten helppoa Malaga Golf Clubilla.

Malaga Golf Club on huolettoman golfin tyyssija.

Kentän sijainti on vielä erinomainen, kun Malagan ytimeen on matkaa kymmenen kilometriä. Monille suomalaisille tutut Torremolinos ja Benalmadena ovat myös kivenheiton päässä. Sijaintia puoltaa myös meren läheisyys. Jokaisesta hotellihuoneesta on näkymät Välimerelle, minkä myötä kentän ja meren väliin jäävällä hiekkarannalla voi ihastella kauniita auringonlaskuja.

Kenttä itsessään on kuin tehty sujuvaan lomagolfiin. Tasaiset väylät tekevät pelaamisesta leppoisaa, mutta strategisesti sijoitetut esteet pitävät pelaajan hereillä läpi kierroksen. Harjoittelumahdollisuudet ovat myös mieluisia rangen ja lähipeliviheriöiden muodossa.

Malaga Golf Clubin ravintola on Paradoresin laatustandardien mukaan loistava, joten kokemuksia ja elämyksiä on kirjaimellisesti tarjolla kulinaristeille. Ennen muuta perinteiset andalusialaiset annokset erilaisine merenelävineen vievät kielen mennessään.

https://paradores.es/es/parador-de-malaga-golf

Parador de El Saler Golf

Yksi Espanjan parhaimmista kentistä sijaitsee Valenciassa. Todellista golfillista nautintoa haasteineen etsiville, Parador de El Saler on ehdottomasti oltava tällä listalla. Kyseiseen helmeen suuntavien on syytä lämmitellä ennen muuta putteri kuntoon, koska griineillä vaaditaan taidonnäytteitä.

Kierroksen jälkeen voi rentoutua spa-hotellissa ja valmistautua illalliselle hekumallisten kylpyjen jälkeen.

Useamman golfarin tiedetään palanneen El Saleriin vierailtuaan siellä ensimmäisen kerran. Sen verran upeasta kokonaisuudesta on kysymys.

https://paradores.es/es/parador-de-el-saler

El Saler on arvioitu useasti yhdeksi Espanjan parhaimmista kentistä.

Aiguablavasta avautuu häikäisevät merimaisemat.

Kahden edellä mainitun, varsinaisten Paradoresin golfhotellien lisäksi, lyhyen matkan päässä golfkentiltä sijaitsevat esimerkiksi Parador de Cadiz ja Parador de Aiguablava.

Cadizin hotellin läheisyydessä on kymmenkunta golfkenttää. Esimerkiksi Vista Hermosa Golf Club ja Sancti Petri Golfin kentät.

https://paradores.es/es/parador-de-cadiz

Toisella puolella Espanjaa, Costa Bravan Begurissa, sijaitseva Aiguablava-hotelli on täydellinen vaihtoehto, jos haluaa pelata Koillis-Espanjan huippukenttiä. Emporda Golf on 20 minuutin ajomatkan päässä Aiguablavasta.

Emporda Golfin molemmat kentät, Forest ja Links, kuuluvat koko maan ehdottomaan parhaimmistoon. Kauniit kentät ovat suunnittelultaan ja kunnoltaan luksustason pelielämyksiä.

Costa Bravan ensimmäinen kenttä Golf de Pals on vain vartin päässä hotellista, joten ajomatkoihin ei juuri aikaa tuhlaannu.

https://paradores.es/es/parador-de-aiguablava

https://paradores.es/en

Osallistu ja voita 5 päivän majoitus Parador-hotellissa

Osallistu

Lue seuraavaksi

Espanjanlainen keittiö herauttaa veden kielelle läpi maakuntien – golfareita hemmotellaan klubiravintoloiden upeilla annoksilla

Sevilla – aito andalusialainen kehto, jossa sijaitsee yksi Espanjan parhaista golfkentistä

Espanjan parhaat golfkentät: Top 5

Espanjan parhaat golfresortit: Top 5

Espanjassa kunnioitetaan 50 vuotta sitten menehtynyttä Pablo Picassoa

Espanjan Top 10