Sisällöt

×

Golfalueet

Golfpiste Matkaopas Murcia

Golfpiste Matkaopas Murcia

Golfpiste Matkaopas Katalonia

Golfpiste Matkaopas Katalonia

Artikkelit

Paradoresin hotellit mahdollistavat ylellisen majoituselämyksen Espanjan matkalla

Espanjanlainen keittiö herauttaa veden kielelle läpi maakuntien – golfareita hemmotellaan klubiravintoloiden upeilla annoksilla

Lue lisää

Espanjan Top 10

Espanjan Top 10

Teksti Espanjan matkailutoimisto ja Markku Nord

300 päivää aurinkoa vuodessa ja yli 400 golfkenttää. Espanjassa voit pelata golfia ympäri vuoden, erinomaisissa olosuhteissa, upeilla golfkentillä. Kanariansaarten vuotuinen keskilämpötila on yli 20 astetta ja Etelä-Andalusian alueet nauttivat noin 3000 tuntia auringonpaistetta joka vuosi. Välimeren puoleisilla kohteilla Kataloniassa, Mallorcalla, Valenciassa ja Murciassa on leudot ja golfiin täydelliset lämpötilat talvellakin. Puhumattakaan Espanjan muista ja golfin kylkeen sopivista oheistuotteista kuten Espanjan huikeat viinit ja gastronomiset nautinnot.

Taide ja kulttuuri

Espanja on kulttuuriltaan ainutlaatuinen, upea ja monimuotoinen. Se on luksusta kaikille aisteille, joka vetää vertoja mille tahansa maalle koko maailmassa. Katedraaleja, luostareita, linnoja, palatseja…Espanja hemmottelee taiteen ystävää sadoilla museoillaan ja taidenäyttelyillään. Kaikkien tuntemien Picasson ja Dalin lisäksi Espanja on tarjonnut vuosisatojen saatossa kodin lukuisille muillekin tunnetuille taiteilijoille.

Shoppailu

Oletko kyllästynyt Suomen tuotevalikoimaan ja merkkeihin? Espanja tarjoaa maailman parhaat merkit ja suunnittelijat sekä laajan valikoiman, etsit sitten trendikästä, luovaa, perinteistä tai luksusta. Löydä tyylisi ja vietä päiväsi shoppaillen ja nauttien pitkistä aukioloajoista!

Gastronomia

Espanja hellii kulinaristeja herkullisilla mauillaan. Rikas gastronominen kulttuuri tarjoaa vaihtoehtoja tapaksista Michelin-ravintoloiden taidokkaisiin annoksiin. Haluaisitko tehdä golfin lomassa myös ylellisen gourmetkierroksen? Tai nauttia viinitilojen tunnelmasta?

Rannat

Espanjan rannat ovat maailmankuuluja, ja niitä on paljon. Hyviä rantakohteita on isoista kaupungeista pieniin kalastuskyliin. Esimerkiksi Teneriffalla veden lämpötila voi olla jopa 22 celsiusastetta, mikä tekee siitä ihanteellisen uimareille.

Rannat

Patikointi

Espanjassa on yli 60 000 kilometriä vaellusreittejä. Patikointi on oiva tapa tutustua maan vaihteleviin luonnonmaisemiin, etelästä pohjoiseen.

Pyöräily

Halusit sitten pyöräillä matkakohteessa paikasta toiseen tai lähteä pidemmälle retkelle, löydät laadukkaita reittejä ja pyörävuokraamoja ympäri Espanjaa.

Laskettelu

Tiesitkö että Espanjassa on toisiksi eniten vuoria koko Euroopassa? Euroopan eteläisin laskettelukeskus Sierra Nevada sijaitsee Espanjan Andalusiassa. Málagasta on Sierra Nevadaan vain kahden tunnin ajomatka. Katalonian pääkaupungista Barcelonasta monet suuntaavat vastaavasti Pyreneiden vuoristoon. Vajaa kahden tunnin ajomatka ja on perillä Pyreneiden tunnetuissa laskettelukeskuksissa.

Laskettelu

Yöelämä

Yöelämä ei Espanjassa pääty auringonnousuun. Aloita ilta päivällisellä ja drinkeillä, lähde baariin ja jos jaksat, yökerhoissa voi juhlia pitkälle, usein jopa aamuun asti.

Urheilutapahtumat

Espanjassa on erinomaiset olosuhteet treenata ja harrastaa lukuisia urheilulajeja sekä nauttia urheilutapahtumista ympäri vuoden. Tule kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä juoksun, jalkapallon, pyöräilyn, tenniksen, golfin, purjehduksen ja moottoriurheilun parissa.

Golf

Espanja on Euroopan merkittävin golfmatkakohde. Joka vuosi tuhannet golfarit matkustavat Euroopan parhaille kentille. Eikä ihme, Suomesta pääsee suorin lennoin seuraaviin Espanjan golfkohteisiin:
– Alicante
– Barcelona
– Gran Canaria
– Madrid
– Malaga
– Mallorca
– Lanzarote
– Teneriffa

TERVETULOA MUKAAN!

 

Osallistu ja voita 5 päivän majoitus Parador-hotellissa

Osallistu

Lue seuraavaksi

Paradoresin hotellit mahdollistavat ylellisen majoituselämyksen Espanjan matkalla

Espanjanlainen keittiö herauttaa veden kielelle läpi maakuntien – golfareita hemmotellaan klubiravintoloiden upeilla annoksilla

Sevilla – aito andalusialainen kehto, jossa sijaitsee yksi Espanjan parhaista golfkentistä

Espanjan parhaat golfkentät: Top 5

Espanjan parhaat golfresortit: Top 5

Espanjassa kunnioitetaan 50 vuotta sitten menehtynyttä Pablo Picassoa