Sisällöt

×

Pääopas

Golfpiste Matkaopas Espanja

Artikkelit

Tapaksia, markkinoita, viihdettä ja historiaa

Costa Calidan golfkeskittymä luo ainutlaatuiset puitteet golfmatkalle

Lue lisää

La Manga – Espanjan golfresortien kirkas helmi

La Manga – Espanjan golfresortien kirkas helmi

Espanjan kaakkoiskulmaan 50 vuotta sitten rakennettu La Mangan golfresort on toiminut suunnannäyttäjänä koko maan golfkeskuksille valmistumisensa jälkeen. La Manga oli itse asiassa Espanjan ensimmäinen klubi, jossa oli kaksi 18-reikäistä kenttää. 

Golfkeskus täydentyi kolmannella täysimittaisella kentällä 1990-luvun alussa, jonka jälkeen kentät nimettiin uusiksi. North, South ja West luovat kokonaisuuden, jossa voi helposti viettää pidemmänkin golfloman. Resortin kattavat ja laadukkaat palvelut täydentävät golfkokemuksen mieleenpainuvaksi elämykseksi, jossa pääsee nauttimaan unohtumattomista hetkistä koko matkan ajan. 

North ja South ovat resortin ensimmäiset kentät. Southia remontoitiin 2000-luvun alkupuolella legendaarisen Arnold Palmerin toimesta. Kentät ovat valmistumisestaan lähtien kuuluneet Espanjan ehdottomaan eliittiin. Merkittävin ero näiden kahden kentän välillä on pituus. South on klubitiiltä pelattuna 6100 metriä, Northin ollessa 5400 metrillään selvästi lyhyempi. 

Northin ominaispiirteisiin lukeutuvat “barrancat” eli kuivuneet joenuomat. Kauniin rujoina luonnonilmentyminä ne luovat pelaamiseen poikkeuksellisen ja omaleimaisen vivahteen. 

Barrancat ovat pelissä mukana myös Westin etuyhdeksiköllä, jossa vaaditaan avauksilta tarkkuutta. Yleisesti ottaen West poikkeaa kahdesta muusta kentästä voimakkaampien korkeuserojensa johdosta.

 

Golfin lisäksi muihin urheilullisiin aktiviteetteihin on La Mangassa rutkasti mahdollisuuksia. Alueelta löytyy uskomattomat 28 tenniskenttää. Mailapelien ilotulituksen täydentää useat padel-kentät. Pyöräilyreiteistä voi valita itselleen maantiepyöräilyn tai maastopyöräilyn. Molempaan muotoon sopivat ajopelit on mahdollista saada käyttöönsä paikan päältä. 

Grand Hyatt -hotellit tunnetaan huippulaadustaan. La Mangassakaan hotelli ei jätä vierailijaansa kylmäksi. Golfintoilijat voivat halutessaan varata huoneen, jonka parvekkeelta on näkymät golfkentälle. Luksusta hotellimajoitukseen on mahdollista saada sviitillä, jossa pääsee takuulla kokemaan hulppeuden tunteen. 

Golfien, aktiviteettien ja spa-hoidoissa rentoutumisen jälkeen illallisvaihtoehtoja on japanilaisesta kaakkoisaasialaiseen ja italialaisesta perinteiseen espanjalaiseen keittiöön. Valitsee sitten minkä tahansa makumatkan, kannattaa illallinen mennä pitkän kaavan mukaan ja nauttia La Mangan ravintoloiden tarjoamista elämyksistä täysin siemauksin. 

La Mangan upeat golfkentät ja muiden palveluiden korkea taso luovat ensiluokkaiset puitteet monipuoliselle matkalle, matkustat sitten puolison, ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa.

Murcian golfinfo

– 20 golfkenttää
– yli 300 aurinkoista päivää vuodessa
– golfkentät 35 kilometrin etäisyydellä toisistaan
– lukuisia hotelli+golf –paketteja
– suora lento Helsinki-Alicante
– erinomainen hinta-laatusuhde
– tunnetaan turvallisena alueena

Top 100 Golf Courses, Murcia, top 5: 

  1. Real La Manga Club (South)
  2. Real La Manga Club (West)
  3. Saurines de La Torre
  4. Alhama
  5. Hacienda Riquelme

Lue seuraavaksi

Tapaksia, markkinoita, viihdettä ja historiaa

Costa Calidan golfkeskittymä luo ainutlaatuiset puitteet golfmatkalle